Pasanga 2

L Naina ve Kavin normal bir şekilde doğan iki çocuktur. Zamanla aşırı hareketli ve yaramaz çocuklar haline gelirler. 7 yaşına geldiklerinde aileleri onları pahalı okullara göndermek için didinirler ancak çocuklar gittikleri her okuldan yaramazlıkları dolayısıyla kovulurlar.

Ailelerin gitmediği doktor kalmaz. Artık canlarına tak etmiştir ve çocukları yatılı okula göndermeye karar verirler. Öte yandan yeni tanıştıkları doktor Tamizh Nadan ve eşi öğretmen Venba bu çocukların sorununun 'Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu' olduğunu anlar ve ailelerin çocuklarının değerini anlamaları için mücadele ederler. 

Aklımda kalan bölüm:

"Psikologun yetenek yarışmasının sonucunu beklemeden amaçlarının yarışmaya katılıp çocukların yeteneklerini sergiledikten sonra salondan çıkmaları."
Çocuklarını yarıştıran anne babalara ve öğretmenlerin dikkat etmeleri gereken husus. Çocuklarımızı yarış atı gibi yetiştirmeye çalışmak.

Film fragmanı:

 

İzlemek için:     https://www.filmi-izle.com/pasanga-2-turkce-altyazili-izle.html

Yorumlar
Jordan Singer
2d
Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Non minima ipsum at amet doloremque qui magni, placeat deserunt pariatur itaque laudantium impedit aliquam eligendi repellendus excepturi quibusdam nobis esse accusantium.
2 replies
Brandon Smith
2d
Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit.
James Parsons
1d
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Distinctio dolore sed eos sapiente, praesentium.
Santiago Roberts
4d
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Iusto laborum in corrupti dolorum, quas delectus nobis porro accusantium molestias sequi.
Yorum Yap

Agave Kaktüsü Hikayesi

Admin

2. dönem 1. Yazılı Sınavı (Cevaplar)

Admin

Anlatım Bozukluğu (Test)

Admin

Cümlenin Ögeleri (Test)

Admin

Anlatım Bozukluğu (Cümleler)

Admin

Video