Avatar

LJake Sully basit bir hırsızlık olayı esnasında ağabeyini ani bir şekilde kaybetmiştir. Kendisi ise savaştan sağ çıkmış ve yarı felçli durumda olan bir gazidir.

Ordunun ve Araştırma firmalarının Pandora isimli bir gezegene yolculuk yaptığını öğrenir ve bu yolcuğa katılmak için bizzat başvuruda bulunur.

Pandora gezegeninde Navi adında yaşayan mavi derili insansılardan ibaret bir toplum yaşamaktadır ve insanların oraya gelmesiyle birlikte hepsinin hayatı artık daha tehlikeli bir hal alır. 
Bilim adamları Navilere benzeyen Avatar yaparlar ve insnaın özü olan ruhu ile Avatar arasında bir transfer sağlanarak bağlantı kurulur.
Jake bu topluluğun içine karıştıktan sonra onların kendilerine has hayat tarzları ve kültürlerinin ne kadar değişik olduğunun farkına varır ve topluluk ile yakınlaştıkça kendisinin de doğa ile bir bütün haline geldiğini fark etmeye başlar.

Sonrasında ise şirketin ve ordunun esasında Pandora'nın tüm kaynaklarına el koyup dünyaya kaçırmak istediği gerçeğiyle yüzleşir. Bu kendisi için oldukça sarsıcı bir durumdur. Jake yarı felçli durumda olduğu için Avatar bedeni içinde diğer herkesten daha fazla kalmaya çalışır ve bu toplum ile daha yakın bir temas halinde kalarak onların bütün yaşantılarının detaylarını öğrenir. Artık Jake'nin bir karar vermesi gerekecektir. Kimin kötü taraf olduğunu gayet iyi anlamıştır ve Navi toplumunu koruyabilmek için kendisini orduya karşı siper eder.

İzlemek için:

https://www.fullhdfilmizlesene.net/bilim-kurgu-filmleri-izle/avatar-izle/

Yorumlar
Jordan Singer
2d
Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Non minima ipsum at amet doloremque qui magni, placeat deserunt pariatur itaque laudantium impedit aliquam eligendi repellendus excepturi quibusdam nobis esse accusantium.
2 replies
Brandon Smith
2d
Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit.
James Parsons
1d
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Distinctio dolore sed eos sapiente, praesentium.
Santiago Roberts
4d
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Iusto laborum in corrupti dolorum, quas delectus nobis porro accusantium molestias sequi.
Yorum Yap

Agave Kaktüsü Hikayesi

Admin

2. dönem 1. Yazılı Sınavı (Cevaplar)

Admin

Anlatım Bozukluğu (Test)

Admin

Cümlenin Ögeleri (Test)

Admin

Anlatım Bozukluğu (Cümleler)

Admin

Video

Etiketler