The Biggest Little Farm (İyi Tarım -Belgesel)

LFilm, Kaliforniya ve Moorpark taki Kayısı Lane Çiftlikleri ni satın alıp kurduklarında Chester ve eşi Molly nin hayatını anlatıyor.

Kendilerini, bilinen en eski ve sürdürülebilir tarım yöntemi olan biyodinamik tarım yöntemiyle bir çiftlik kurup yönetmekle sınayan John ve Molly’nin 7 yılını gözlemliyor belgesel. Bu süreçte iki şehirli, sadece toprağı işleyip çiftliği idare etmekle kalmıyor; aslında küçük bir ekosistem oluşturuyor. Ekosisteme akıllarda sıkı bir yer edinecek Emma adlı bir domuzun ve onun en yakın arkadaşı horoz Greasy’nin de aralarında olduğu birçok hayvanı dahil ediyorlar. Ancak oluşturdukları ekosistemde müthiş bir uyumun peşinde olan ikilinin karşısına doğanın çetrefilli yolları çıkıyor ve bizler de doğanın karmaşasında hayatta kalmaya çalışan çiftin mücadelesine tanık oluyoruz.

 

 

İzlemek için :   https://www.filmmodu.org/the-biggest-little-farm-izle

Yorumlar
Jordan Singer
2d
Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Non minima ipsum at amet doloremque qui magni, placeat deserunt pariatur itaque laudantium impedit aliquam eligendi repellendus excepturi quibusdam nobis esse accusantium.
2 replies
Brandon Smith
2d
Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit.
James Parsons
1d
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Distinctio dolore sed eos sapiente, praesentium.
Santiago Roberts
4d
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Iusto laborum in corrupti dolorum, quas delectus nobis porro accusantium molestias sequi.
Yorum Yap

Agave Kaktüsü Hikayesi

Admin

2. dönem 1. Yazılı Sınavı (Cevaplar)

Admin

Anlatım Bozukluğu (Test)

Admin

Cümlenin Ögeleri (Test)

Admin

Anlatım Bozukluğu (Cümleler)

Admin

Video

Etiketler